Meny

Nytt supportformulär - Så får du bästa möjliga stöd av sektionen Ekonomi

Från och med idag 16 september får du snabbt rätt stöd via vårt nya supportformulär. Formuläret går lika snabbt att fylla i som att skriva ett e-postmeddelande, med tillägget att du anger en kategori. Kategorin styr din fråga till rätt grupp i vårt ärendehanteringssystem.

Liksom tidigare är vår support bemannad under normal kontorstid och vi återkommer precis som vanligt med svar via e-post eller telefon. Formuläret ersätter våra tidigare e-postadresser och även frågor om EOS och Lupin ska nu ställas via supportformuläret istället för via LU Servicedesk.

Överst i formuläret hittar du snabbvägar till svaren på de vanligast förekommande frågorna. Här hittar du länkar till lathundar, guider och blanketter.

Välkommen med din fråga via sektionen Ekonomis supportformulär!

Sektionen Ekonomis supportformulär